• 035/369-218

  • kala@kala.hr

  • Pon - Pet : 08.00 - 16.00

Kala d.o.o.


KALA D.O.O.


img
GORAN MIŠKULIN

ing.građ.


Tvrtka Kala d.o.o. osnovana je 2013. godine, na čelu koje je gospodin Goran Miškulin, dipl. ing.građ. Spomenuta tvrtka se bazira na četiri osnovne djelatnosti, a tu su projektiranje i nadzor, izvošenje radova, legalizacija te energetsko certificiranje. Usluge legalizacije i energetskog certificiranja dostune su na području cijele Hrvatske, bez obzira na veličinu nekretnine i lokaciju.

Tvrtka KALA D.O.O. sa službenim sjedištem u Cerniku i uredom u Novoj Gradiški, po mnogo je čemu jedinstvena. Uostalom, želite li uspijeti, biti prepoznati na tržištu, ali i poslovati u financijski zahtjevnim vremenima kada puno više razmišljamo o onome što jedemo nego o onome u čemu živimo, onda vaš jedini adut može biti posebnost. A 30-ak uposlenih, uglavnom mladih, visoko obrazovanih stručnjaka, s istim takvim čovjekom na čelu, zasigurno su reference koje ulijevaju povjerenje. Dodajte tome lokalpatriotizam i činjenicu kako smo se nakon školovanja odlučili vratiti tamo odakle smo i krenuli, smatrajući kako i ovaj dio Slavonije ima pravo na mlade stručnjake i znat ćete „s kim imate posla“. Svoje smo reference već više puta dokazali na iznimno vrijednim i za svoju sredinu značajnim poslovima te opravdali povjerenje, ali i uložena sredstva. Jer, svojim klijentima i potencijalnim investitorima nudimo aposlutno sve-jedinstvenu uslugu u Hrvatskoj koja na jednom mjestu uključuje projektiranje svih vrsta poslovnih i stambenih nekretnina, nadzor nad gradnjom, izgradnju svih vrsta objekata, procjenu nekretnina, enrgetsko cetificiranje, te na kraju, ali ne i manje važnu,uslugu legalizacije objekta.

Zahvaljujući znanju i iskustvu, naši će vam mladi stručnjaci izraditi energetske preglede za povlačenje novca iz fonda za energetsku učinkovitost pri obnovi stambenih i poslovnih objekata na cijelom području Hrvatske, za što posjedujemo službeno ovlaštenje Ministarstva graditeljstva i Fonda za energetsku učinkovitost. Upravo zbog toga, ali i činjenice kako je riječ o mladoj, lokalnoj, ali i iznimno stručno „potkovanoj“ tvrtci, ( ne nedostaju, naravno ni pisma preporuke kao i dobra, stara usmena predaja), za posebno značajan projekt angažirao nas je i Grad Nova Gradiška, a mi su sugrađanima, u rekordnom roku, poklonili suvremenu, sofisticirano „ušminkanu“ , energetsko učinkovitu i štedljivu zgradu Gradske uprave, glavnu ljepoticu Korza. I, mada smo formalno „smješteni“ u Cerniku, zahvaljujući znanju, predanosti struci, stalnom praćenju novih građevinskih standarda, kontinuiranom osobnom usavršavanju, viziji, bez koje bi, u današnjem trenutku bilo vrlo teško uspjeti i opstati, preciznosti, kreativnosti i uslužnosti, njihov su „radni teren“ i „gradilište“ puno, puno širi. Uostalom, i svijet je globalno selo, a graditi treba svugdje. Stoga, tražite li pravog partnera za građenje, projektiranje i nadzor, svakako odaberite KALU.